Redőny

Redőny

Kiváló minőség, remek ár

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező alumínium és műanyag redőnyöket kínálunk. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Redőnyeink tökéletes árnyékolást, remek hang- és hőszigetelést és esztétikus megjelenést kínálnak. Új redőnyét 3-4 héten belül felszereljük.

Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket, akkor kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 942 8375 telefonszámon hétköznapokon 07:30 - 16:00 óra között vagy írjon nekünk az info@ru-roll.hu email címre.

Redőny

Műanyag redőny

A műanyag redőny legkedvezőbb tulajdonsága maga az ára. Ennek köszönheti, hogy Magyarország legnépszerűbb redőny típusa.

Redőny

Alumínium redőny

Az alumínium redőny a redőnyök prémium szegmensét képvisel. Megjelenésük esztétikus, tapintásuk és működésük valóban prémium érzetett adnak.

Redőny extrák

Kényelem és védelem

Új redőnyét rendelheti beépített rolós (mozgatható) szúnyoghálóval. Ez a szúnyogháló teflon bevonattal rendelkezik és üvegszálból készül. Ennek köszönhetően hosszan megőrzi színét és esztétikus megjelenését.

Továbbá kérheti a beépített redőny motort is. A motort vezérelheti távirányítóval, kapcsolóval, de beköthető okos otthon rendszerbe is. Redőnymotorjainkra 5 év garanciát vállalunk.

Redőny

Redőny motorizálás

Távirányítóval vagy kapcsolóval vezérelhető redőnymotor

Redőny

Rolós szúnyogháló

Mozgatható szúnyogháló akkár állatbiztos szúnyoghálóval is rendelhető.

Tökéletes fényzár

Forró nyári napokon hűsen tarthatja lakását, de szabályozhatja a bejutó fény mennyiségét is igény szerint.

Maximális védelem

Redőnyünk megvédi önt az UV sugárzástól, zavaró hangoktól és remek hőszigetelést biztosít és igény szerint a rovaroktól is.

Személyre szabott

Az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabott módon 3-4 héten belül legyártjuk új redőnyét.

Energiamegtakírás

Nyáron ritkábban kell működtetnie a klímát, télen kevesebb lesz a fűtés számlája a jobb hőszigetelés miatt.

Remek ár

Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket. Válasszon magyar céget, válasszon minket.

Bármilyen színben

Alapszínek: fehér, barna és antracit. Választhat azonban egyéb RAL színeink közül, amelyben biztosan megtalálja az igényének megfelelőt.

Miért minket válasszon?

36 év tapasztalat, remek ár és kiváló minőség.

Kiváló minőség

Redőnyeink a piacon elérhető legjobb minőségű Redőnyök közé tartoznak, amelyeket Magyarországon gyártunk le.

Remek ár

Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket. Válasszon magyarországi vállalkozást, válasszon minket.

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes felméréssel, kiszállítással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Kérjen tőlünk is egy ajánlatot, hiszen semmibe sem kerül.

36 év tapasztalatt

Munatársaink több, mint 36 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Ha bármiben segíthetünk csak hívjon minket.

Garancia

Minden általunk gyártot árnyékolástechnikai termékre 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk.

Személyre szabott

Az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabott módon 3-4 héten belül legyártjuk árnyékolóját.

Ru-Roll Kft.

+36 (70) 942 8375

info@ru-roll.hu

Ajánlatkérés