Garázskapu

Garázskapu

Redőnyrendszerű garázskapu

A redőny garázskapunk kiváló minőségű alumíniumból készül, esztétikus és egyben strapabíró. Ráadásul remek ár / érték aránnyal rendelkezik. Több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket. Redőny garázskapunkra 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. Garázskapuját az Ön igényei és pontos méretek alapján, személyre szabott módon gyártjuk le. A gyártási idő várhatóan: 2-3 hét.

A minőség nálunk elsődleges, ezért csak olyan termékeket forgalmazunk, amik megkapták a legjobb minősítéseket. A gyártók szigorú követelményeknek megfeleltetve tervezik és gyártják le az alkatrészeket, hogy erős és nagy terhelhetőségű redőny garázskaput állítsanak elő. A redőnyrendszerű garázskapuk mára a legelterjedtebb, legkeresettebb típusok. Ez annak köszönhető, hogy könnyű, de mégis erős szerkezetűek, rengeteg helyet spórolnak meg. Szinte minden színben kaphatóak, ezért rendkívül dekoratívak is.

Nem csak modern és esztétikus megjelenésűek, de egyben jó hőszigetelők és nagyfokú védelmet is nyújtanak, köszönhetően annak, hogy a gyártók, a gyártási kritériumoknak maximálisan megfelelő, csak kiváló anyagokat használnak. Könnyű szerkezete dacára rendkívül erős, strapabíró, ellenáll a viharoknak, és más időjárási viszontagságoknak. Irányító rendszereinkkel felszerelve nagyfokú biztonsággal óvja értékeit a garázsában, miközben kényelmessé is teszik a használatukat.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új garázskapuy legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkon munkanapokon {opening} óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Ru-Roll Kft.

+36 (70) 942 8375

info@ru-roll.hu

Ajánlatkérés