Belső árnyékoló

Belső árnyékolók

Ablakra, ajtóra, ahogy Ön szeretné.

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező belső árnyékolókat kínálunk. Az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártjuk le. Ha belső árnyékolókban gondolkodik, akkor választhat reluxa, sávroló, roletta és szalagfüggöny közül. Bárhogyan is dönt, a minőséget választja ha minket választ. 36 év tapasztalattal és ingyenes kiszállással várjuk leendő ügyfeleinket.

Új belső árnyékolóját 2-3 hét alatt legyártjuk és felszereljük önnek. Belső árnyékolóinkra 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új belső árnyékoló legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkon munkanapokon {opening} óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Belső árnyékolók típusai

Válassza ki az önnek leginkább tetsző árnyékolót

Reluxa

Belső árnyékoló


Belső árnyékoló

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon. A reluxa fényzárósága az új technológiáknak köszönhetően kiváló.


Sávroló

Belső árnyékoló


Belső árnyékoló

A sávroló már első látásra felkelti a figyelmet. Meglepően nagy hatásfokkal varázsolja szebbé és modernebbé a belső tereket, legyenek azok magánotthonok, üzletek vagy irodák. A sávroló egyedi hangulatot teremt, emellett rendkívül dekoratív. Számos textil és néhány újszerű minta is rendelkezésre áll a kínálatunkban.


Roletta

Belső árnyékoló


Belső árnyékoló

A roletták a belső textil árnyékolók egyik legnépszerűbb típusai, melyek ismét reneszánszukat élik. Funkciójukat tekintve már nem csak árnyékolás és a kíváncsi tekintetek távoltartását szolgálják, hanem dekorációs szerepük miatt a modern lakberendezési trendek kiegészítőivé léptek elő.


Szalagfüggöny

Belső árnyékoló


Belső árnyékoló

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező szalagfüggönyöket kínálunk. A szalagfüggöny napjainkban is divatos és praktikus lamellás belső árnyékoló. Szerelése és működtetése gyors és egyszerű. Szerkezeti felépítését tekintve két fő részből áll: a karnisból és a lamellákból.


Miért minket válasszon?

36 év tapasztalat, remek ár és kiváló minőség.

Kiváló minőség

Árnyékolóink a piacon elérhető legjobb minőségű árnyékolók közé tartoznak, amelyeket Magyarországon gyártunk le.

Remek ár

Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket. Válasszon magyarországi vállalkozást, válasszon minket.

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes felméréssel, kiszállítással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Kérjen tőlünk is egy ajánlatot, hiszen semmibe sem kerül.

36 év tapasztalatt

Munatársaink több, mint 36 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Ha bármiben segíthetünk csak hívjon minket.

Garancia

Minden általunk gyártot árnyékolástechnikai termékre 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk.

Személyre szabott

Az Ön egyedi igényei alapján, személyre szabott módon 3-4 héten belül legyártjuk és felszereljük új árnyékolóját.

Ru-Roll Kft.

+36 (70) 942 8375

info@ru-roll.hu

Ajánlatkérés