Könyökkaros napellenző

Könyökkaros napellenző

Terasz napellenző

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkezi könyökkaros napellenzőkat kínálunk, amelyeket teraszára szerelhetünk fel. Új napellenzőjét 3-4 héten belül legyártjuk és felszereljük. Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

A cégünk által forgalmazott napellenzők magas műszaki tartalmú anyagokból készülnek, időjárásálló kivitelűek, UV stabilak egyes típusok pedig öntisztuló tulajdonságokkal is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a textilre ráhulló por, szennyeződés, folyóvíz, esővíz nem tapad, nem ragad meg rajta. Ráadásul teljesen az Ön igényeinek megfelelően gyártjuk le. Napellenzőinkre 1+1 év garanciát vállalunk.

Több, mint 160 féle napellenző ponyva közül választhat. Továbbá beépíthető napellenző motor és érzékelők, amelyek segítségével akkár még okos otthon rendszer segítségével is vezérelheti új napellenzőjét. Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket, akkor hívjon minket és mi örömmel segítünk.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új Könyökkaros napellenző legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkon munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Miért minket válasszon?

36 év tapasztalat, remek ár és kiváló minőség.

Kiváló minőség

Árnyékolóink a piacon elérhető legjobb minőségű árnyékolók közé tartoznak, amelyeket Magyarországon gyártunk le.

Remek ár

Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket. Válasszon magyarországi vállalkozást, válasszon minket.

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes felméréssel, kiszállítással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Kérjen tőlünk is egy ajánlatot, hiszen semmibe sem kerül.

36 év tapasztalatt

Munatársaink több, mint 36 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Ha bármiben segíthetünk csak hívjon minket.

Garancia

Minden általunk gyártot árnyékolástechnikai termékre 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk.

Személyre szabott

Az Ön egyedi igényei alapján, személyre szabott módon 3-4 héten belül legyártjuk és felszereljük új árnyékolóját.

Ru-Roll Kft.

+36 (70) 942 8375

info@ru-roll.hu

Ajánlatkérés